۱۰- هنگ کنگ

هنگ کنگ راحت‌ترین جای جهان برای انجام کسب و کار است. بسیاری از شرکت‌ها به خاطر سیاست‌های آرام و قوانین مالیات لیبرال آن، دفاتر خود را در هنگ کنگ برپا کرده اند.


۹- امارات متحده عربی

امارات متحده عربی از هفت شیخ نشین کوچک تشکیل شده و دبی یکی از پرجمعیت‌ترین‌های آن است. امارات هنوز توسط خانواده سلطنتی اداره می‌شود که به پیشرفت بازار و اقتصاد خود افتخار می‌کنند. سرانه تولید ناخالص داخلی امارات ۶۸۲۵۰ دلار است و از هیچ تلاشی فروگذار نکرده اند تا یکی از پیشرفته‌ترین کشور‌های جهان باشند.


۸- کویت

هرچند کاهش قیمت نفت تاثیر منفی روی برخی کشور‌ها گذاشت، اما اقتصاد کویت هنوز پابرجا مانده است. کویت بخش بزرگی از سرمایه خود را صرف تسریع رشد در سایر مناطق کرده و به نتایج چشمگیری رسیده است. سرانه تولید ناخالص داخلی کویت ۷۰۰۰۰ دلار است.


۷- ایسلند

اقتصاد ایسلند به خاطر سرمایه گذاری عاقلانه و رشد ساخت و ساز است. نرخ اشتغال بالا، درآمد بالا و هزینه‌های داخلی هم به رشد اقتصاد این کشور کمک کرده است. سرانه تولید ناخالص داخلی ایسلند ۷۲۶۳۰ دلار است.


۶- نروژ

نروژ نه تنها یکی از شادترین کشور‌های جهان برای زندگی است، بلکه یکی از ثروتمندترین کشور‌های جهان است. سرانه تولید ناخالص داخلی این کشور ۷۴۸۸۲ دلار است و جایگاه ششم ثروتمندترین کشور‌های دنیا را به خود اختصاص داده است. اقتصاد این کشور عمدتا بر پایه تولید و صادرات نفت و تجارت بین المللی است.


۵- برونئی

برونئی کشوری است که میراث فرهنگی غنی خود را فراموش نکرده، حتی با اینکه با پیشرفت‌های روز تکنولوژی و صنعتی همگام شده است. برونئی بعد از سنگاپور دومین کشور توسعه یافته در جنوب شرقی آسیا است. اقتصاد این کشور به نفت و گاز، صادرات و تجارت با سایر کشور‌ها متکی است. سرانه تولید ناخالص ملی این کشور ۷۶۷۴۰ دلار است.


۴- سوئیس

این کشور کوچک بین کوه‌های آلپ قرار دارد و کمتر از ۹ میلیون نفر جمعیت با سرانه تولید ناخالص داخلی ۸۰۰۰۰ دلار دارد. بانکداری، صنعت، تجارت بین المللی و تخصص نیروی کار، کلید اقتصاد این کشور هستند. گردشگری هم نقش مهمی در درآمد سوئیس دارد.


۳- سنگاپور

این کشور جزیره‌ایِ کوچک، یکی از ثروتمندترین کشور‌های جهان است. اقتصاد آن هر سال ۲.۵ درصد رشد می‌کند و هیچ نشانه‌ای از کاهش سرعت ندارد. سرانه تولید ناخالص داخلی این کشور ۹۰۵۳۰ دلار است.


۲- لوکزامبورگ

این کشور اروپایی کوچک تنها ۶۰۰۰۰۰ نفر جمعیت دارد و نرخ بیکاری در آن 5 درصد است. اقتصاد لوکزامبورگ عمدتا به تولید فولاد و بانکداری بین المللی متکی است. جنگل‌های متراکم هم به کسب و کار محلی کمک کرده اند. سرانه تولید ناخالص داخلی این کشور ۱۰۹۱۹۰ دلار است.


۱- قطر

اقتصاد قطر عمدتا بر پایه فروش منابع عظیم نفت است که این کشور خاورمیانه‌ای در اختیار دارد. قطر ثروتمندترین کشور جهان از نظر تولید ناخالص داخلی است که ۱۲۴۹۳۰ دلار است. نرخ بیکاری در آن ۰.۴ درصد است و شهروندان قطر برای خودشان خیلی خوب کار می‌کنند.


منبع: سایت برترینها